+420 482 777 777 nakup@aneri.cz

Nakupujete předměty každodenní potřeby pro svou firmu? Staráte se o její zásobování a nevíte si s ním rady? Jestliže hledáte specialisty na obor nákupu a zásobování, tak jste na správné adrese. U nás si můžete zajistit outsourcing nákupu, zásobování a dalších souvisejících činností. Ušetříme vám spoustu času a starostí, obzvlášť pokud nemáte vlastní nákupní oddělení.

Každá firma potřebuje k provozu mnoho různých oddělení a nákupní oddělení je jedním z nich. Jestliže jste nemysleli na jeho zřízení a teď nemáte dostatečnou kapacitu pro spuštění tohoto oddělení, vyplatí se tuto činnost outsourcovat. Řešením je pak tzv. efektivní nákup, kterým se vyhnete komplikacím na zásobovací úrovni.

Využijte naše služby v oblasti opatřování, zajišťování a dodávek nejen  režijních, spotřebních materiálů, zboží, surovin, ale i kooperací.
Součástí našeho servisu je poradenství a logistika.
Zaměřujeme se na zásobování firem, provozů, dílen, skladů a kanceláří.

Kdy využít našich služeb

Našich profesionálních služeb můžete využít také tehdy, když nemáte dostatečnou kapacitu v nákupním oddělení nebo když vaše oddělení nepracuje maximálně efektivně. Naše služby vám též usnadní optimalizaci cen a podmínek. Zajistíme pro vás firemní zásobování, kdy dodáme veškeré klíčové materiály a komplexně se postaráme o veškeré nezbytné související služby. Jelikož služby budete efektivně outsourcovat, tak vám odpadnou poplatky za vysoké režijní náklady a snížíte svou mzdovou i personální agendu.

Na našich webových stránkách externinakup.cz naleznete kompletní soupis služeb, které v této oblasti nabízíme a které jsme schopni přizpůsobit vašim individuálním potřebám. Veškeré zásobování jsme schopni zajistit na klíč a vy sami se tedy nemusíte vůbec o nic starat. Máme až 30 let znalostí a zkušeností v tomto oboru. Rádi veškeré činnosti přizpůsobíme maximálně vašim specifickým přáním a požadavkům.